Word ambassadeur!

Ben jij een echte voorvechter voor vrouwenrechten en gendergelijkheid op de werkvloer? Wil jij helpen de loonkloof in Nederland te dichten? Word dan ambassadeur van Omdat ik het verdien !

Als ambassadeur ben jij mede het gezicht van Omdat ik het verdien en help je zoveel mogelijk mensen te bereiken om de loonkloof aan te pakken. Samen gaan we mensen informeren en inspireren om tot actie over te gaan. Dit kan op verschillende manieren via bijvoorbeeld het organiseren van workshops voor werknemers/werkgevers in jouw regio, het delen van dit project op je sociale media of de loonkloof in jouw eigen netwerk van werkgevers aan de kaak te stellen. 

Dus ken jij de perfecte plek voor een workshop? Heb jij een groot netwerk van HR-medewerkers? Dan ben jij precies wie we zoeken! Alleen samen kunnen we de loonkloof dichten, ga jij met ons de strijd aan? 

What’s in it for you? Een geweldig netwerk van inspirerende mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben als jij en natuurlijk het ultieme doel van het dichten van de loonkloof. Sluit je nu aan bij ons team!

Stuur ons een e-mail!

Onderteken het werkgeversmanifest

Ik vind als werkgever ook dat het tijd is dat we korte metten maken met de loonkloof. Dat alle werknemers recht hebben op hetzelfde salaris voor hetzelfde werk. En dat vrouwen niet langer automatisch terecht komen in posities die minder goed betaald zijn.

Daarom onderteken ik het manifest van #Omdatikhetverdien, want ook ik vind dat:

  • de loonkloof van 14,8% in Nederland onaanvaardbaar is;
  • het dichten van de loonkloof veel te traag gebeurt. Actie is nù nodig!
  • de loonkloof niet de schuld van vrouwen is. Genderstereotypen, onderwijs, gebrek aan zorgvoorzieningen en kinderopvang spelen een grote rol;
  • betere Nederlandse en Europese wetgeving hard nodig is en de bestaande wetgeving strenger nageleefd moet worden;
  • ook werkgevers een cruciale rol spelen in het dichten van de loonkloof door in te zetten op onder andere intern onderzoek en pro-actief beleid rond genderongelijkheid op de werkvloer.

Omdat ik het verdien roept bedrijven en organisaties op om zich aan te sluiten en significante stappen te zetten naar meer gendergelijkheid op de arbeidsmarkt, zodat we voor 2030 de loonkloof eindelijk dichten. Want échte verandering begint bij onszelf.

Wil je alvast tips over hoe je bedrijf of organisatie loonkloof-vrij kan maken, kijk dan zeker hier, hier & hier.

Organiseer een workshop

Omdat ik het verdien trekt (voorlopig digitaal) het land door om mensen te informeren over de loonkloof. Via interactieve workshops geven we niet enkel informatie mee aan deelnemers, maar gaan we ook onderling met elkaar in gesprek over onze eigen ervaringen. Daarnaast wisselen we tips en tricks uit en oefenen we hoe je genderstereotypen tegen kan gaan!

Heb jij zin om ook mee te doen aan één van onze workshop of wil je er zelf één organiseren? Laat het ons dan weten!

Contacteer ons!